BB tandartsen Tilburg

BB tandartsen Tilburg

Het ontwerpen van tandarts-, orthodontie- en huisartsen praktijken vereist een specifieke kennis van de handelingen welke verricht worden, wet en regelgeving en
het economische verwachtingspatroon van de opdrachtgever. Door jarenlange ervaring en een nauwgezette samenwerking met de snelst groeiende tandartsengroepspraktijk Dental clinics Nederland heeft Walther van Ekkendonk naast zijn ontwerp en kunstprojecten zich ontwikkeld tot een gespecialiseerd praktijkontwerper met een oplossingsgerichte “out of the box” mentaliteit als het gaat over herindeling van gebouwen. Het ontwerpen van een praktijk gebeurd dan ook met een sterke filosofie en goed uptodate kennis van KEW, RI, WIP.
Met zijn ruime ervaring van c.a 100 praktijk verbouwingen doorziet hij diverse soorten gebouwen en lokaties en vind telkens de weg naar een toekomst bestendige groei praktijk waar de voortdurend druk van veranderende regelgeving vorm gegeven kan worden.

De kracht van de ontwerper is niet zozeer zijn specifieke kennis van de optimale praktijkindeling maar de veelzijdigheid van het totaal concept: Identiteit, huisstijl en doelgroep, architectuur , interieur en styling in combinatie met rendement, bouwkennis, en bouwbegleiding.

 

 

Deel dit bericht
FacebookTwitterPinterestLinkedIn