Walther
11
page-template-default,page,page-id-11,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Walther

Walther van Ekkendonk studeerde in 2000 af aan de kunstacademie st Joost, Breda om zich vervolgens volledig toe te leggen op het maken van muurschilderingen in opdracht van bedrijven, architecten en particuliere opdrachtgevers in binnen en buitenland. Zijn interesses voor andere disciplines zijn 3d binnenhuisarchitectuur, graficdesign 3dproduct design & fotografie. Dit maakt hem tot een veelzijdige vormgever met een brede kennis van zowel 2d als 3d software.

 • …de zwarte rivier…

  Kanovaren over de “ zwarte rivier” in de jungle van Iquitos - Noord Peru.

 • …Gambia- Vogel hotspot…

  Ik herinner me dat ik de mooiste waarnemingen deed op het heetst van de dag in de “bush” .Geen mens te bekennen vanwege de hitte. Gambi is voor mij de meest exotische plek dicht bij huis.

 • …Jagers & Verzamelaars…

  Kijken naar een levend wezen zonder na te denken over de naam en geen aandacht geven aan het wetenschappelijke, is de meest intense beleving mogelijk. Zonder camera of vogelboek oog in oog met een levend wezen, voor de eerst is ongeloofelijk magisch.

 • …Lievelingsplek ver van huis…

  Keoladeo…in September 2002 ging ik voor het eerst door de poorten van Nationaal Park Keoladeo in Bharatpur India. Ik verwachtte er eigenlijk helemaal niets van. Big mistake…Iedereen die op Delhi vliegt zou dit magische plekje moeten bezoeken.

 • …Inspiratie wil gevonden worden…

  Om tot iets nieuws te komen, kun je het beste stoppen met dat te doen wat je al weet…Tijdens een jungle trekking vond ik een reusachtige holle boom. Een onvergetelijke kans.

 • EIland van het Niets.

  2 weken niets…Ik verbleef in april dit jaar op Rottumeroog een klein onbewoond eiland in de Waddenzee tegen de duitse grens. Het eiland is door zijn isolement en geringe omvang een uitdagende lokatie om te verblijven , ja het is fotogeniek, ja er is flora en fauna maar bovenal is er vooral niets…

 • Van Dakar naar Agadir.

  November 2017 maakte ik een auto rit door de Sahel vanaf de hoofdstad Dakar naar Agadir in Marokko. De vogels van de Sahel en Sahara zijn uniek en in combinatie met het woestijn landschap een “ones in a lifetime” ervaring. De mooiste vogel is misschien wel de witband leeuwerik.

 • …Leef…

  Schoonheid is overal te vinden in allerlei verschijningsvormen. Het meest aangetrokken voel ik me tot plekken waar de mens afwezig lijkt te zijn. Waar natuur een eigen ritme lijkt te hebben. Het zijn deze plekken dichtbij en ver weg waar ik het liefst verblijf.